NVPH Waarborg

 


WELKOM op de website van POSTZEGELHANDEL  INTERPHILA / EUROPHILA  uit Den Haag. 

 

NIEUWE  MEDEDELINGEN  

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2024 zijn wij met een stand aanwezig op de POSTEX-2024 beurs in Barneveld.

                    

NIEUW INGEVULDE ONDERWERPEN OP DE WEBSITE ZIJN:

 

- Mei 2024: ruim 50 PROEVEN-N.O.R. toegevoegd

- Mei 2024: 120 betere PUNTSTEMPELS toegevoegd

- Januari 2024: CURACAO (met tandingen)

- September 2023: ca. 30 TELEGRAM-zegels toegevoegd (ongebruikt en gebruikt)

- September 2023: PRESTIGEBOEKJES 1 t/m nr. 103 (inclusief boekje PRA)

- Augustus 2023: BRANDKAST-series en INTERNEERINGS-zegels toegevoegd (zie bij Ned.-overig)

- Augustus 2023: div. Nederland-POSTFRIS t/m nr. 237

- Augustus 2023: div. Ned. nr. 2 en 3 ongebruikt met Certificaat toegevoegd

- Mei 2022: ENGELAND-postzegelboekjes tussen 2007 en 2020Wij zijn gespecialiseerd in Nederland en Overzeese Rijksdelen, waarbij de nadruk ligt op het oudere gedeelte. U kunt hierbij denken aan diverse tandingen en typen, maar ook aan opdruk-variëteiten, plaatvariëteiten van de portzegels, specimen en PROEVEN. Ook op STEMPEL-gebied kunt u het nodige vinden, b.v. een voorraad van ruim 4000 KLEINRONDSTEMPELS en ruim 1100 betere PUNTSTEMPELS met afbeelding. Alle niet-frankeerzegels van Nederland vindt u in de rubriek Ned.-overige zegels (zoals luchtpost, roltanding, etc.). Bij de FDC's zijn van de eerste 20 nummers ook afbeeldingen te zien (vaak meerdere exemplaren) waaruit gekozen kan worden. In de categorie PLAATFOUTEN vindt u de fouten volgens het overzicht in de NVPH-catalogus (bewerkt door Van Wilgenburg).

 

P.S.

Op de foto's van de zegels, etc. is soms een verticale roze streep of een pikkeltje te zien, dit komt door het scannen. Op de zegels zelf is echter niets te zien.

 

 

welkom

Van de meeste betere zegels is een afbeelding te zien, waarbij u vaak kunt kiezen uit meerdere exemplaren. Deze keuze wordt aangegeven door een liggend streepje gevolgd door een A, B of C, etc. aan het eind van het product-nummer. (Een A, B of C, etc. die rechtstreeks aan het catalogusnummer vastzit geeft de tanding weer). Door op de afbeelding te klikken krijgt u een vergroting te zien (soms beeldvullend). Rechts naast elke zegel/serie staat een BESTEL-teken: door hier op te klikken komt de zegel in uw WINKELWAGEN terecht (te zien onderaan het menu), zie verder bij BESTELLEN.

Een aantal onderwerpen is nog in voorbereiding (o.a. Suriname, Nederland-gestempeld voor 1923 en diverse Stempel-typen). In de toekomst wordt de site nog uitgebreid met de betere zegels en series van diverse Europese landen (LIECHTENSTEIN, BERLIJN en DUITSLAND met diverse gebieden staan er reeds op).

Wij wensen u veel genoegen met het bekijken van de website en zien uw bestelling met belangstelling tegemoet.

 

Postzegelhandel INTERPHILA / EUROPHILA 

Volendamlaan 849

2547 CC Den Haag

Tel. 070-3647174

E-mail: interphila@casema.nl

KvK (Den Haag) 27157243